Over ons

Mobiliteit is onze specialiteit

Er zijn veel redenen om een nieuwe of gebruikte Dacia of Renault aan te schaffen. En misschien nog wel meer redenen om dat bij Auto Heurkens te doen.

Eerlijk advies en optimale service. Dat is waar Auto Heurkens voor staat. U kunt bij ons voor alles op het gebied van mobiliteit terecht. Of het nu gaat om een privéauto, een leaseauto of een bedrijfsauto, reparatie, onderhoud of ombouw. Wij hebben de kennis in huis om onze klant op een optimale manier te voorzien van de juiste informatie.

Wij nodigen u van harte uit om u in één onze bedrijven te mogen ontvangen. Een team van deskundige adviseurs staat voor u klaar en we helpen u vrijblijvend bij het maken van een keuze.

Historie

De historie van de Heurkens-Group gaat terug naar begin jaren 80. De start van het officiële Renault-dealerschap Auto Heurkens Weert in 1982 staat aan de basis voor de ontwikkelingen die door de jaren heen volgden.

Het familiebedrijf is inmiddels in bezit van de 2e generatie en officieel dealer van Renault, Dacia, en Nissan met vestigingen in Weert, Roermond en Echt. Naast het dealerschap van deze 3 merken beschikt de Heurkens Group ook over een eigen universele leasemaatschappij Roadlease. Recent is er nog een 4e merk aan het portfolio toegevoegd door het bemachtigen van het officieel dealerschap van ElectricBrands XBUS voor zuid Nederland. Dit merk zal onder de vlag van eMobility Limburg verkocht gaan worden.

Onze belofte

Door intensieve klantgerichtheid, een hoge klanttevredenheid en het aanbieden van totale mobiliteit tegen een betaalbare prijs is de Heurkens-Group uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in de zakelijke en particuliere markt in Midden- en Noord Limburg.

Onze Partners

HomeOver ons