Renault & Dacia Wintercheck

Zorgeloos, veilig en comfortabel de winter door met Auto Heurkens!

 

De temperaturen gaan weer dalen en niets staat de winter nog in de weg. Zorg daarom dat je Renault er klaar voor is en geniet volop van al het moois dat we je deze winter bieden! Kom langs bij ons in de werkplaats voor onderhoud, reparatie, schadeherstel óf de Wintercheck en ga dit jaar een veilige en onbezorgde winter tegemoet.

Bovendien profiteer je na een bezoek aan onze werkplaats van leuke extra’s:

  • Maak na elk werkplaatsbezoek kans op een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris.
  • Ontvang bij de Renault Wintercheck een unieke code voor kortingen tot wel 70% op de beste deals voor binnen en buiten. De hele winter, zo vaak als je maar wilt!
Renault Disney actie

WIN een magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris

Samen beleef je een volledig verzorgd weekend waarbij je in een select gezelschap op unieke wijze kunt genieten van alle magie die Disneyland® Paris te bieden heeft. Zo verblijf je twee nachten in het exclusieve Disneyland® Hotel inclusief ontbijt, heb je drie dagen toegang tot beide Disney Parken, beleef je een exclusief diner en maak je fantastische selfies met je geliefde Disney Figuren!

Zo maak je kans:

Doe bijvoorbeeld de Renault Wintercheck voor slechts € 14,95 of helemaal GRATIS als je lid bent van My Renault+ en ontvang tot 70% korting op de beste deals voor binnen en buiten! Zo vaak als je maar wilt!

Heb je de Wintercheck al laten uitvoeren en een unieke code ontvangen, klik dan hier en geniet van een winter vol voordelen!

Afspraak maken

HomeWerkplaatsactiesRenault & Dacia Wintercheck