Auto Heurkens levert Renault Master bakwagen aan Voedselbank Limburg Zuid 30 juni 2023

Auto Heurkens, heeft onlangs een nieuwe Renault Master bakwagen mogen leveren aan de Voedselbank Limburg Zuid. Deze levering is een belangrijke mijlpaal voor beide organisaties en draagt bij aan de ondersteuning van de gemeenschap in de provincie Limburg.

De Voedselbank Limburg Zuid zet zich in voor de bestrijding van voedselverspilling en het helpen van mensen die in financiële moeilijkheden verkeren. De voedselbank verzamelt overschotten van voedsel en herverdeelt deze naar mensen in nood in de regio Limburg Zuid. Hierbij werkt de men samen met lokale bedrijven, supermarkten en donateurs om voedsel in te zamelen.

De Renault Master bakwagen is speciaal aangepast naar een BE-Combi, kortgekoppelde trekker-opleggercombinatie en beschikt over unieke eigenschappen die perfect aansluiten bij de behoeften van de Voedselbank Limburg Zuid. Met een indrukwekkend laadvermogen van maar liefst 2.500 kg biedt de Renault Master voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel en benodigdheden te vervoeren. Dankzij de unieke ombouw mag het voertuig worden bestuurd door de medewerkers van de voedselbank met slechts een BE-rijbewijs.

“Bart Schmitz, Accountmanager Zakelijke Markt bij Auto Heurkens, benadrukt de intensieve samenwerking met de Voedselbank Limburg Zuid, die heeft geleid tot het succesvolle traject en uiteindelijk de levering van de Renault Master. In nauw overleg met hen is er maatwerk geleverd met betrekking tot de ombouw van het voertuig, waardoor het perfect voldoet aan de specifieke behoeften van de voedselbank.”

Een van de opvallende kenmerken van de Renault Master is de ingebouwde koelinstallatie voor de laadruimte. Deze installatie zorgt ervoor dat bederfelijke producten, zoals verse groenten, fruit en zuivelproducten, op de juiste temperatuur worden gehouden tijdens het transport. Dit draagt bij aan de voedselveiligheid en helpt de Voedselbank Limburg Zuid om hoogwaardige en verse voedselproducten aan te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Daarnaast is de Renault Master voorzien van een handige laadklep, wat het laden en lossen van goederen vereenvoudigt. Dit bespaart kostbare tijd voor de medewerkers van de voedselbank, waardoor zij ergonomisch en efficiënter kunnen werken en meer mensen kunnen bereiken met hun waardevolle diensten.

Auto Heurkens is verheugd dat zij hebben kunnen bijdragen aan het werk van de Voedselbank Limburg Zuid door het leveren van deze speciaal aangepaste Renault Master bakwagen. Deze samenwerking benadrukt de betrokkenheid van Auto Heurkens bij maatschappelijk verantwoorde initiatieven en hun streven om organisaties te ondersteunen die een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap.

De Voedselbank Limburg Zuid is blij met de levering van de Renault Master. Deze bakwagen stelt hen in staat om efficiënter en effectiever te werken, waardoor ze meer mensen kunnen voorzien van essentiële voedselhulp. Het is mede dankzij de samenwerking met bedrijven als Auto Heurkens dat de voedselbank hun belangrijke missie kan blijven vervullen.

Acties Voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeRenaultNieuwsAuto Heurkens levert Renault Master bakwagen aan Voedselbank Limburg Zuid