Profiteer van de 7 zekerheden van Renault tijdens de Renault E-Tech Hybrid Days 16 september 2022

Profiteer van de 7 zekerheden van Renault tijdens de Renault E-Tech Hybrid Days én rijdt gegarandeerd nog dit jaar in een van de E-tech hybrid modellen. Ontvang nu onder andere 3 jaar gratis onderhoud en 3 jaar gratis garantie op de Renault Clio, Captur en Arkana.

7 ZEKERHEDEN VAN RENAULT

√ € 1.000 (inclusief btw) extra inruilwaarde
√ levering in 2022
√ 3 jaar garantie
√ 3 jaar onderhoud
√ 3 jaar routeservice Europa
√ vaste prijs garantie
√ financiering met 2,9% rente (1.9% voor zakelijke orders)

Het soepele rijcomfort, het gemak van opladen, het duurzame aspect en uw besparing op onderhoud en de steeds duurdere brandstof. Tijdens onze E-Tech Hybrid Days lichten wij u alle voordelen graag toe. En natuurlijk kunt u de e-Tech Hybrid Renault-modellen uitgebreid zelf ervaren.

De Renault Clio E-Tech Hybrid, Captur E-Tech Hybrid en Arkana Clio E-Tech Hybrid staan opgeladen klaar voor een proefrit. U bent van harte welkom in onze showrooms.


CLIO E-TECH HYBRID

De nieuwe Clio E-Tech hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

PLAN EEN PROEFRIT MEER INFORMATIE

CAPTUR E-TECH HYBRID

De Captur E-Tech hybrid start 100% elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, je hoeft je auto dus niet met een stekker op te laden.

PLAN EEN PROEFRIT MEER INFORMATIE

ARKANA E-TECH HYBRID

De Arkana E-Tech hybrid heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse.

PLAN EEN PROEFRIT MEER INFORMATIE
Acties Voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeRenaultNieuwsProfiteer van de 7 zekerheden van Renault tijdens de Renault E-Tech Hybrid Days