Gratis Airco Check 16 april 2021

Geniet van frisse lucht en beleef een ontspannen lente

 

airco-check

Gratis Airco Check

Als de lente in de lucht is, dan ruik je dat.

Het betekent bovendien dat we weer vaker naar buiten kunnen! Ga je met jouw Renault op pad? Dan is het prettig als het in de auto koel blijft en nét zo fris ruikt als buiten. Een goedwerkende airco is bovendien wel zo veilig: het houdt de ruiten vrij van condens én jouw hoofd koel. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis Airco Check.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

 

 

Extra opties

Mocht jouw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij je vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:

 

Last van pollen?

Dan hebben wij goed nieuws!

Er zijn ook allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan ga je nóg comfortabeler de lente in. Informeer bij uw serviceadviseur voor meer informatie.

 

Pathé filmbeleving cadeau

Als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet, dan krijg je van Auto Heurkens tijdelijk een Pathé filmbeleving cadeau.

Je kunt daarmee kiezen uit het kijken van je favoriete film in één van de 28 Pathé bioscopen in Nederland óf je huurt met de code gewoon je favoriete film bij Pathé Thuis!

AL EEN PATHÉ-VOUCHER ONTVANGEN? CLAIM HIER JE CODE

 

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2021. De Pathé voucher (OP=OP) met code die je van Auto Heurkens ontvangt na het uitvoeren van Airco onderhoud kan t/m 30 juni 2021 worden verzilverd via renault.nl/pathe. De Pathé e-voucher, voor één reguliere midweek voorstelling of één thuis film, ontvang je na verzilvering de e-voucher op het opgegeven e-mailadres. De Pathé e-voucher is geldig t/m 31 mei 2022.

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs) wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag je service adviseur naar de prijzen voor jouw Renault. Niet van toepassing op Renault ZOE.

Voor alle voorwaarden rondom het Pathé aanbod kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

Acties Voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeRenaultNieuwsGratis Airco Check