DE NIEUWE CAPTUR RIVE GAUCHE: SÉRIE LIMITÉE 24 mei 2022

Renault heeft een unieke serie limitee van de Renault Captur onthuld: De Captur Série Limitée Rive Gauche. Rive Gauche oftewel ‘Linkeroever’, verwijst naar het Parijs van een vroeger tijdperk: het Parijs van mensen die zich willen onderscheiden van de massa. De Captur Série Limitée Rive Gauche geeft u dat gevoel. De perfecte balans tussen stijl, elegantie en karakter. 


Dit is de nieuwe Captur Rive Gauche:

  • 18″ lichtmetalen velgen ‘Pasadena’ in hoogglans zwart
  • Exterieuraccenten in hoogglans zwart
  • Parkeersensoren voor
  • Achteruitrijcamera 
  • De Rive Gauche wordt geleverd met de krachtigste motoren die er in de captur leverbaar zijn: De TCe 140 GPF Handgeschakelde benzineversie is voorzien van een krachtige 1300 cc 4-cilinder turbomotor (140 PK). De hybrid Automaat is voorzien van een krachtige 1600 cc 4-cilinder motor gekoppeld met twee krachtige elektromotoren (145PK)

STAP IN DE EXCLUSIEVE WERELD VAN DE RENAULT RIVE GAUCHE

De glanzende zwarte details combineren het uitgesproken uiterlijk met een verfijnde, sportieve uitstraling. Het ontwerp is het toonbeeld van Parijse elegantie. Natuurlijk met de moderne en belangrijke functies als connected systemen, 16 rijhulpsystemen en tot wel 536 liter bagageruimte. Kies nu de stijl, die perfect past bij uw persoonlijkheid.

Uitgesproken en verfijnd design

Aan de buitenkant heeft de Captur Rive Gauche een onderscheidend uiterlijk met zijn volledig zwarte glanzende afwerking.

de grille, de aluminium velgen, de bescherming aan de onderkant van de deuren, de haaienvin antenne op het dak en het Renault-logo zijn voorbeelden van elementen die zijn uitgevoerd in prachtig glanzend zwart.

Standaard extra luxe uitgerust

De luxe uitstraling vindt u ook in het interieur terug. Door de exclusieve titanium black bekleding, de zwarte hemelbekleding en de stijlvolle dashboard afwerkingen.

De Rive Gauche is verder uitgerust met onder andere: Pack EASY LINK navigatie, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera,  Lane Departure Warning met Lane Keeping Assist, Renault Multi-Sense en meer. 

MODERNE HYBRIDE AANDRIJFLIJN


De Rive Gauche wordt geleverd met de krachtigste motoren die er in de Captur leverbaar zijn: kiest u voor de TCe 140 GPF Handgeschakelde benzineversie (140 pk) of de hybrid Automaat  (145PK)

LUXE EN GEDURFDE UITSTRALING


De Captur Rive Gauche heeft een onderscheidend uiterlijk met zijn volledig zwarte glanzende afwerking. Onder meer met 18″ lichtmetalen velgen ‘Pasadena’ in hoogglans zwart.

CONNECTED SERVICES EN RIJHULPSYSTEMEN


Uitgerust met de moderne en belangrijke functies als hybride aandrijvingen, connected systemen en 16 rijhulpsystemen.

Acties Voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeRenaultNieuwsDE NIEUWE CAPTUR RIVE GAUCHE: SÉRIE LIMITÉE