Renault Trafic

DE RENAULT TRAFIC IS DE PERFECTE WERKBUS VOOR JOUW BEDRIJF

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Nieuwe Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vind je een flinken opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

Elke klus éxtra kracht en professionaliteit meegeven? Vraag een proefrit aan en laat je overtuigen.

 

Praktisch, Optimaal en veilig

 

De Renault TRAFIC past perfect bij jouw bedrijf

 

Voorraadvoordeel bij Auto Heurkens!

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Heurkens pakt tijdelijk uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn!

Het tijdelijk voordeel maakt je keuze nog gemakkelijker, maak je klaar om voor een topdeal te gaan!

De genoemde vanaf prijs is een adviesprijs exclusief BTW en BPM en inclusief voordeel/korting. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.

Standaard voorzien van o.a.

 • Handbediende airconditioning
 • Easy Link 8” multimediasysteem met DAB+
 • Parkeersensoren achterzijde
 • R-Plug & Radio CD/MP3-speler met geïntegreerd display, DAB+, R&GO, stuurkolombediening, Bluetooth en Kaart BeNeLux R-Link
 • ABS-remsysteem
 • Airbag bestuurder
 • Achterdeuren zonder ramen, 180° draaibaar (asymmetrisch)
 • Noodstopbekrachtiging
 • ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist
 • In hoogte verstelbare rolgordels vóór
 • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
Nu voor
€ 25.330,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Renault Trafic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Trafic staan?

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW **Vanafprijs is inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Heurkens verkrijgbaar. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeRenaultActiesRenault Trafic