Kangoo E-Tech electric

'Bestelauto van het Jaar 2023'


Goed nieuws! De Renault Kangoo E-Tech electric is in de prijzen gevallen.

Het oordeel van de jury ‘Bestelauto van het Jaar 2023’
De Kangoo E-Tech electric scoort de meeste punten op het gebied van functionaliteit en compleetheid van het programma. De Kangoo wordt gezien als een innovatieve bestelauto met een breed modellenprogramma.

Renault maakt daarnaast met de Refactory-activiteiten indruk op het gebied van duurzaamheid. Voor fleetowners is bovendien belangrijk dat de organisatie van Renault als stabiel wordt ervaren. Dat is in deze wereld haast verfrissend om te zien.

Tevens wordt de Renault Kangoo E-Tech electric geroemd om zijn aantrekkelijke prijsstelling in zijn segment, waardoor het model voor een grote groep bereikbaar is.

 

Renault Kangoo E-Tech electric
TREKGEWICHT VAN MAAR LIEFST 1.500 KG

De 100% elektrische bestelwagen biedt een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige L2 versie), een laadvermogen van meer dan 500 kg (800 kg in verlengde versie) en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

100% elektrisch

 

volgeladen aan het werk

Plan eenvoudig je dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wil je grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoef je niet te kiezen. Doordat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech electric (beschikbaar in twee lengtes) optimaal gebruik van zijn laadvolume tot 4.9m3.

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. Je laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor je Kangoo E-Tech electric aan op een standaard laadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 27 minuten is dan genoeg om tot 170 km van je actieradius terug te krijgen.

Ben je onderweg voor je werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de actieradius te optimaliseren. Is de auto aangesloten op een laadpunt? Activeer de klimaatregeling op afstand en je stapt in een verwarmde of gekoelde comfortabele cabine. Met natuurlijk een volle lading. Aan het werk!
* optioneel

GEMAKKELIJK OPLADEN

 

 

vraag nu subsidie aan

Als zakelijke klant kun je aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric. Deze subsidie geldt voor ondernemers (ook non-profitinstellingen) en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Het subsidievoordeel op een Renault Kangoo E-Tech electric bedraagt hiermee tenminste € 2.969,-.

lees meer over de subsidie

 

 

 

 

Het beste van Kangoo
OPEN SESAME BY RENAULT™

 

 

Voorraadvoordeel bij Auto Heurkens!

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Heurkens pakt tijdelijk uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn!

Het tijdelijk voordeel maakt je keuze nog gemakkelijker, maak je klaar om voor een topdeal te gaan!

De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.

Standaard voorzien van o.a.

 • Handbediende airconditioning
 • 11kW AC lader
 • Analoog instrumentarium met 4,2" TFT kleurenscherm voor boordcomputer
 • Trekvermogen 1500kg
 • Automatic Emergency Call
 • Cruise control en instelbare snelheidsbegrenzer
 • Inklapbare sleutel met radiografische deurvergrendeling
 • R-Plug & Radio DAB+, met 2 speakers, Bluetooth, USB- en AUX aansluiting
 • Bekleding op onderste helft van de zijkanten in de laadruimte
 • Licht- en regensensor
 • ABS-remsysteem
 • Airbag bestuurder
 • Achterdeuren zonder ramen, 180° draaibaar (asymmetrisch)
 • Noodstopbekrachtiging
 • ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist
 • In hoogte verstelbare rolgordels vóór
 • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
Nu vanaf
€ 29.690,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Renault Kangoo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kangoo staan?

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW **Vanafprijs is inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Heurkens verkrijgbaar. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeRenaultActiesKangoo E-Tech electric