De nieuwe Renault 5

Renault 5 Het 100% elektrische icoon van de toekomst

 

De komst van de Renault 5 E-Tech electric is geen comeback, het is een R5VOLUTION! Zit jij als een van de eersten achter het stuur van deze icoon? De Nieuwe Renault 5 komt met een actieradius tot wel 400 km,  ontdek hoe de E-Tech-technologie jouw rijervaring nog beter kan maken.  Ook komt de Renault 5 als een van de eerste Renault modellen met bidirectioneel opladen: met de energie die is opgeslagen in de batterij van je Renault 5 kan je je huishoudelijke apparaten van stroom voorzien. Volgende maand start Renault met een teasercampagne waarbij enkele details van de Renault 5 E-Tech electric worden getoond.

Houd mij op de hoogte

 

Neem voorrang op de Renault 5 en rij als een van de eerste

 

Neem voorrang en bestel de Renault 5 als een van de allereersten. Koop nu de R5 R Pass voor €150 en ontvang alle voordelen.

Met de R5 R Pass krijgen houders van deze pas voorrang op het bestellen van de Renault 5, met een batterij van 52 kWh. De productie van de Renault 5 krijgt prioriteit in de fabriek in Frankrijk en met de pas behoor je tot een van de eerste die de revolutionaire auto in ontvangst neemt.

Maar dat is niet alles, met de R5 R Pass ontvang je als eerste extra informatie en ontvang je uitnodigingen voor events., zo kan jij de Renault 5 in het echt bekijken voor alle anderen. Ook ontvang je voordat je jouw R5 voor je deur parkeert een schaalmodel van de Renault 5 E-Tech 100% electric (schaal 1:43)

van elke R5 R PASS-bestelling ter waarde van € 150 doneert Renault € 50 aan het Give Me 5-programma. Door dit sociale project krijgen jongeren makkelijker toegang tot sport.

Benieuwd naar de R5 R Pass?

meer info & bestel de R5 R Pass

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven over de nieuwe Renault 5 E-Tech 100% electric? Laat je gegevens achter.


Voordeel bij Auto Heurkens!

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Heurkens pakt tijdelijk uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn!

Het tijdelijk voordeel maakt je keuze nog gemakkelijker, maak je klaar om voor een topdeal te gaan!

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Vanafprijs is inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde is inclusief BTW en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit € extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Heurkens verkrijgbaar. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeRenaultActiesDe nieuwe Renault 5