Renault top occasion garantie

Renault Top Occasion garantie
Een Renault Top Occasion is op de dag van aflevering maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 km op de teller staan. Hij wordt van binnen en van buiten grondig gecheckt en krijgt alleen het Top Occasion label als alles optimaal in orde is.

Als u kiest voor een Top Occasion van Auto Heurkens kunt u rekenen op de volgende 7 zekerheden:

Vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur
Als uw Renault Top Occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij uw Renault dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kunt u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Top Occasion van Renault de slimste en zekerste keus is.

Servicebeurt voor aflevering
Voordat uw Top Occasion afgeleverd wordt krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met meer dan 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

6 maanden garantie
In Renault Top Occasions rijdt u met een rustig gevoel. U krijgt 6 maanden Renault Top Occasiongarantie.

Aangesloten bij Nationale Autopas
De kilometerstand is gecontroleerd door de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Renault Top Occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

14 dagen omruilgarantie
Wanneer u er binnen veertien dagen achterkomt dat de door u gekozen Top Occasion toch niet helemaal bij u past, mag u de auto omruilen tegen een andere. Daar doen wij niet moeilijk over. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Uw tevredenheid staat namelijk voorop.

Renault Route Service Europe
Komt u onverhoopt met pech te staan, dan kunt u het gratis telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service draaien. 0800-0303 binnen Nederland of +31206535100 als u in het buitenland bent. De medewerkers van Renault staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.


©2015 Auto Heurkens
Webdesign: Webton.nl