Occasions

Alleen ‘top’ is goed genoeg
Een occasion van Auto Heurkens krijgt pas na een strenge selectie de naam Renault Top Occasion. Een Renault top occasion is maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop.Een Renault top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 6 maanden.

Servicebeurt
Voordat uw top occasion afgeleverd wordt krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

Nationale Autopas
De kilometerstand is gecontroleerd door de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Renault top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Ook andere merken
Een Renault Top Occasion hoeft niet altijd een Renault te zijn. In principe kan een goede gebruikte auto van elk willekeurig merk Renault Top Occasion worden. Zolang de auto in kwestie maar voldoet aan onze eisen en door de strenge selectie komt. Dus zoekt u zekerheid bij de aankoop van een goede gebruikte auto dan bent u bij de Renault-dealer aan het juiste adres.


©2015 Auto Heurkens
Webdesign: Webton.nl