Dienstverlening i.v.m. coronavirus 4 november 2020

Wij hopen dat al onze klanten, relaties en nieuwe contacten gezond zijn en waar mogelijk positief kunnen kijk naar de toekomst. Wat een nare tijd voor zowel de privé als zakelijke sfeer. Het zaak om uiterst voorzichtig te zijn en ons allen te houden aan de gestelde maatregelingen.

In deze tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om ons bedrijf te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Auto Heurkens voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Algemeen:
Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Bekijk deze hier .

Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In ons bedrijf hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken etc.
Wij zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.
Indien u een afspraak heeft om ons bedrijf te bezoeken en u heeft klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts gaan wij ervan uit dat u dit vooraf aangeeft zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken.

Werkplaats:
Onze werkplaats is volledig in bedrijf en alleen toegankelijk voor personeel. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.

Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie of het monteren van uw zomerbanden dan kan dit online of telefonisch geregeld worden.

Verkoop:
We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar ons bedrijf kunt komen. Wij zijn online goed bereikbaar en willen u met plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Ons volledige aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s kunt u bekijken via onze website en ook kunnen we alles online voor u regelen. U kunt heel gemakkelijk een offerte of proefrit aanvragen.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze prioriteit!

 

HomeNieuwsDienstverlening i.v.m. coronavirus