Schadeherstel

Dacia Erkend Schadeherstel zorgt ervoor dat je jouw auto in dezelfde staat terugkrijgt als vóór de schade.

Iedere Dacia heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt jouw Dacia tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet jouw Dacia weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is jouw auto bij Dacia Erkend Schadeherstel in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Dacia-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

Originele Dacia-onderdelen

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Dacia-onderdelen. Jouw Dacia behoudt dus zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt jouw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van jouw auto blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel.

Dacia Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvang je het Dacia Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat jouw auto vakkundig is gerepareerd door Dacia Erkend Schadeherstel. Het geeft je recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. 

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR UW SCHADESERVICE
Acties Voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeDaciaSchadeherstel