Pechhulp

De betrouwbare pechhulp onderweg: Dacia Route Service

Bij pech, bel:

Nederland:  0900-999 8700
Buitenland:   +3120-5929733

Dacia Route Service

Altijd ontspannen onderweg met Dacia Route Service in vrijwel heel Europa. Je krijgt meer met Route Service Plus.

VRAAG ROUTE SERVICE + AAN

Dacia Route Service

Als onderdeel van de fabrieksgarantie helpt Dacia Route Service je als dat nodig is. Staat je auto stil vanwege pech?  Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar, 7 dagen per week. Je krijgt direct telefonische ondersteuning in het Nederlands. De dichtstbijzijnde Dacia-dealer of een professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar je toe om de pech te verhelpen. Of de auto nu voor de deur staat of in het zuidelijkste puntje van Spanje, de pechhulp geldt voor bijna heel Europa. Kan het probleem niet direct verholpen worden, dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde Dacia-dealer gebracht.

Dacia Route Service+*

Met Dacia Route Service+ kun je je verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie. Heb je nog fabrieksgarantie, dan kun je je vanaf € 25,95 uitgebreider verzekeren. Buiten de fabrieksgarantie kan dit vanaf € 54,95. Hiermee ben je verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland. Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist). Bekijk de brochure en zie op welke diensten je nog meer kunt terugvallen als je onverhoopt pech krijgt.

VRAAG ROUTE SERVICE+ AAN

WIL JE PECHHULP IN BINNEN- EN BUITENLAND?

Sluit dan Dacia Route Service+ af!

Met Dacia Route Service+ kun je je verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie.

Heb je nog fabrieksgarantie, dan kun je jezelf vanaf€ 25,95 uitgebreider verzekeren. Je sluit nu tijdelijk online al vanaf € 54,95 per jaar Route Service+ af.

Je hebt dan onder andere recht op:

  • Repatriëring: Het terugbrengen van de auto als deze in het buitenland niet repareerbaar is
  • Vervangend vervoer waar nodig (max. 10 dagen)
  • Hotelovernachting waar nodig
  • Vervangende chauffeur waar nodig. In binnen- en buitenland. Ook in je eigen woonplaats.

VRAAG ROUTE SERVICE+ AAN

Zorgeloos onderweg in heel Europa met de pechhulp van Dacia

Nederlanders staan bekend als een reislustig volk. Je gaat er met de auto graag op uit om af te reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen in Europa.In de euforie willen wij nog weleens vergeten dat er, met betrekking tot het gebruik van de auto, in de landen om ons heen bepaalde wet- en regelgeving van toepassing kan zijn.Bekijk het overzicht vóórdat je met de auto op reis gaat. Dan ben je goed op de hoogte van wat je aan boord dient te hebben in het land waar je naartoe reist. Zo rijd je zorgeloos jouw bestemming tegemoet. Fijne reis!

DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Dacia Route Service 24/7

Dacia Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om je te helpen als je met pech langs de weg staat of wanneer je auto schade heeft. De Dacia-dealer zorgt voor een vlotte reparatie en de Dacia Route Service voor onderdak of vervangend vervoer.* 

Wil je meer informatie over het afsluiten van Dacia Route Service+? Rijd even langs bij Auto Heurkens.

Route Service+ aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ

Acties Voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeDaciaPechhulp