Dacia Spring: de elektrische rEVolutie van Dacia 18 november 2020

Een DACIA-Revolutie!

Voordelig, robuust, ruim én elektrisch. De nieuwe Dacia Spring Electric combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. Geniet van de stilte en het gebruiksgemak tijdens al je ritten in de stad en ver daarbuiten. De motor is geruisloos en geeft geen trillingen.

Met een batterij van 26,8 kWh*** geeft de nieuwe Spring Electric je een actieradius tot wel 230 km* WLTP. Zo kun je tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden!

Spring Electric - Elektrische stadsauto van Dacia

Elektrisch en stressvrij!

Tijd voor pauze? Het kan niet eenvoudiger! Laad je nieuwe Spring Electric thuis op via een een wallbox*** om de accu snel en veilig op te laden: dit kan binnen 4 uur en 27 minuten op een vermogen van 7kW. Geen tijd te verliezen? Met de DC-lader (optioneel) laad je de accu bij een snellaadstation tot 80% op in slechts 50 minuten.

Wil je het interieur alvast op temperatuur brengen, de baterijstatus controleren of het laden starten of stoppen? Gebruik de mobiele MY Dacia app om je actieradius op afstand te beheren voor nóg meer comfort en gebruiksgemak.

Spring Electric - Elektrische stadsauto van Dacia

Een design waarmee alle regels worden verbroken

Ben jij klaar om de stadsjungle te ontdekken? Krachtige lijnen, compact formaat, nieuwe Dacia- lichtsignatuur, dakdragers, 14” lichtmetalen wielen, skidplate achter en een grote bodemvrijdheid: de nieuwe Spring Electric is flexibel als een stadsauto en stevig als een SUV, met een echte avontuurlijke look.

De nieuwe Spring Electric is compact, maar tegelijkertijd ook ruim met 4 volwardige zitplaatsen en een modulair in te delen interieur. De auto biedt het beste laadvolume in zijn categorie, met een ruime bagageruimte (300 L*) en een neerklapbare achterbank. Heel slim!

Spring Electric - Elektrische stadsauto van Dacia

Gebruiksvriendelijk interieur

Comfortabeler rijder en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: onze uitrusting is praktisch en biedt comfort. Je kunt gebruikmaken van het MEDIA NAV-multimediasysteem en het 7” touchscreen met Bluetooth® en Android Auto™ en Apple CarPlay™. Je profiteert ook van een 3,5” kleurenscherm, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, volledig elektrische stuurbekrachtiging, elektrische ruitbediening voor en achter, handsfree functionaliteit, airconditioning en nog veel meer.

De Dacia Spring zal leverbaar zijn vanaf de lente van 2021. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie!

Houdt mij op de hoogte
Acties Voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeDaciaNieuwsDacia Spring: de elektrische rEVolutie van Dacia