Dacia Spring

PROFITEER VAN € 2.950,- EV-SUBSIDIE

Kijk op rvo.nl/subsidies-financiering/sepp  voor meer informatie over overheidssubsidie.

 

EEN DACIA-REVOLUTIE

 

De Dacia Spring valt direct op met zijn nieuwe design, dat verscheidene overeenkomsten heeft met de nieuwe generatie Duster. De robuuste, assertieve styling versterkt de aantrekkingskracht van de Spring nog verder. Feitelijk is alleen het dak van de carrosserie overgenomen van het uitgaande model. Alle andere aspecten van de auto – zo ook het interieur – ondergingen een spectaculaire metamorfose. De nieuwe Dacia Spring is verkrijgbaar met keuze uit zes kleuren, waaronder de nieuwe tinten Beige Safari en Brick Red.

ELEKTRISCH EN STRESSVRIJ!

 

Dacia rust de nieuwe Spring standaard uit met een 7 kW-boordlader voor laden met wisselstroom (AC), waarmee de batterij bij een openbaar laadpunt in circa vier uur volledig is op te laden. De mogelijkheid om de batterij in 45 minuten van 20 tot 80% op te laden bij een snellaadstation met een DC-laadvermogen van 30 kW is optioneel op de 65pk elektromotor.

Wil je het interieur alvast op temperatuur brengen, de baterijstatus controleren of het laden starten of stoppen? Gebruik de MY Dacia app op je mobiel om je actieradius op afstand te beheren voor nóg meer comfort en gebruiksgemak.

EEN DESIGN WAARMEE ALLE REGELS WORDEN VERBROKEN

 

De gestructureerde verhoudingen van de nieuwe designtaal van Dacia geven de Spring nieuwe, krachtige looks met strakke, eenvoudige en ingetogen vormen. Een sprekend voorbeeld is de fraai vormgegeven motorkap.

De nieuwe merkidentiteit van Dacia komt tot uiting in de twee hoogglanszwarte strips – de ene aan de voorzijde en de andere aan de achterzijde van de Spring – terwijl de strip aan de achterzijde is voorzien van kenmerkende matte strepen. Beide strips sluiten aan op de iconische Y-vormige lichtsignatuur van Dacia, die opvalt door de led-dagrijverlichting aan de voorzijde en de parkeerlichten aan de achterzijde.

Decoraties in een zeer eigentijdse stijl accentueren het moderne design van de nieuwe Dacia Spring. De stickers sieren de voor- en achterbumper van de Extreme-uitvoering. Daarnaast zijn 15-inch wielen voortaan standaard voor de versies met de 48 kW (65 pk) elektromotor. De wielen zijn voorzien van hoogwaardige wieldoppen en versterken de robuuste uitstraling van de Dacia Spring.

 

GEBRUIKSVRIENDELIJK INTERIEUR

 

Comfortabeler rijder en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: onze uitrusting is praktisch en biedt comfort. Alle belangrijke functies vind je terug in het t MEDIA NAV-multimediasysteem met 7” touchscreen met Bluetooth® , Android Auto™ en Apple CarPlay™. Achter het stuurwiel heb je een duidelijk 3,5” kleurenscherm met weergave van essentiele informatie, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare zijruiten ruitbediening voor en achter, airconditioning en nog veel meer.

 

RIJKE UITRUSTING

 

De Dacia Spring heeft een bijzonder rijke uitrusting. Zo is de uitvoering Expression standaard uitgerust met het multimediasysteem Media Control met bedieningsknoppen op het stuur. Het systeem geeft media-informatie en telefoongesprekken weer op het digitale instrumentenpaneel. Het systeem bevat ook twee luidsprekers, Bluetooth-connectiviteit en een USB-poort.

Het uitgebreide Media Nav Live-systeem is standaard op de Extreme-uitvoering. Voor de Expression is dit systeem optioneel verkrijgbaar. Media Nav Live omvat een groot 10-inch centraal touchscreen met 8 jaar ondersteuning van connected navigatie, realtime verkeersinformatie en voortdurend up-to-date Europese kaarten. Media Nav Live ondersteunt ook draadloze Apple CarPlayTM en Android AutoTM. Twee USB-C-poorten maken het systeem compleet.

De nieuwe Dacia Spring beschikt ook over een reeks nieuwe rijhulpsystemen die voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidseisen. Denk hierbij aan een geavanceerd botspreventiesysteem met herkenning van voertuigen, voetgangers, fietsers en motorfietsen, maar ook verkeersbordherkenning met snelheidswaarschuwing, parkeerhulp achter, lane departure warning, een rijstrookassistent, vermoeidheidsherkenning en het noodoproepsysteem eCall. Voor extra bedieningsgemak heeft Dacia een slimme My Safety-knop toegevoegd voor gemakkelijke toegang tot de configuratie van rijhulpsystemen.

AUTO HEURKENS PAKT UIT MET EXTRA VOORDEEL

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Heurkens pakt uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn! Het tijdelijk voordeel maakt uw keuze nog gemakkelijker! Vraag naar de voorwaarden en ontvang een op maat gemaakte offerte van onze verkoopadviseurs.

Nu beschikbaar met € 2.950 overheidssubsidie!
Kijk op rvo.nl/subsidies-financiering/sepp voor meer informatie over overheidssubsidie.

De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs exclusief overheidssubsidie en is inclusief onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.

Standaard voorzien van o.a.

  • ELEKTRISCH BEDIENBARE RAMEN ACHTER
  • HANDMATIG BEDIENDE AIRCONDITIONING
  • ELEKTRISCH BEDIENBARE RAMEN VOOR
  • ELEKTRISCH VERSTELBARE BUITENSPIEGELS
  • SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING
  • 5 DEUREN
Nieuwe Dacia Spring: De meest voordelige elektrische auto op de markt!
Nu vanaf
€ 18.950,-
Gratis offerte
Private Lease
€ 319,- p/mnd
Private Lease
Onze voorraad

Onze voorraad Dacia Spring

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Spring staan?

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Vanafprijs is inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde is inclusief BTW en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Heurkens verkrijgbaar. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeDaciaActiesDacia Spring