Dacia Sandero

Comfort voor iedereen

Met zijn vijf ruime zitplaatsen biedt de nieuwe Dacia Sandero comfort voor iedereen. Dankzij de royale interieurruimte komt elk detail van het verzorgde interieur tot zijn recht: vernieuwde verchroomde afwerkingsdetails, een nieuw stuurwiel, nieuwe bekleding, slimme nieuwe opbergruimten en een nieuwe 12-voltaansluiting achterin… Optimaal comfort, en dat merk je!

Laat u zich verleiden door het vernieuwde design van de nieuwe Dacia Sandero. Met zijn nieuwe verchroomde grille, zijn nieuwe koplampen met LED dagrijverlichting en achterlichten is hij nog dynamischer en moderner. Al bij de eerste aanblik verovert hij uw hart.

Bespaar € 500,- op de aanschafprijs en rij extra voordelig op LPG!. Let op, rijden op LPG resulteert in een lagere Co2-uitstoot wat direct ten goede komt van ons klimaat!

AUTO HEURKENS PAKT UIT MET EXTRA VOORDEEL

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Heurkens pakt uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn! Het tijdelijk voordeel maakt uw keuze nog gemakkelijker! Vraag naar de voorwaarden en ontvang een op maat gemaakte offerte van onze verkoopadviseurs.

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.

Standaard voorzien van o.a.

  • 5 deuren
  • LED-dagrijverlichting
  • Radio met MP-3 speler, Bluetooth®², stuurwielbediening, USB- en 3,5 mm Jack aansluiting
  • Achterbankleuning neerklapbaar in 2 delen (1/3-2/3)
  • Elektrisch bedienbare zijruiten vóór
  • Centrale portiervergrendeling met Dacia sleutel inclusief afstandbediening
Robuuste SUV met krachtige uitstraling
Nu voor
€ 14.130,-
Gratis offerte
Private Lease
€ 239,- p/mnd
Private Lease
Onze voorraad

Onze voorraad Dacia Sandero

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Sandero staan?

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Vanafprijs is inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde is inclusief BTW en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Heurkens verkrijgbaar. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeDaciaActiesDacia Sandero