Nieuwe Dacia Duster

De betaalbare SUV van topkwaliteit

Shockingly affordable…

De Duster, die sinds 2010 wordt geleverd voor de prijs van een stadsauto, heeft het SUV-segment op zijn grondvesten doen schudden. Een ware revolutie door Dacia! Met meer dan 1,9 miljoen verkochte exemplaren is de Duster sinds 2019 de nummer 1 in zijn segment op de Europese SUV-markt.

De nieuwe Duster blijft trouw aan zijn erfgoed en is nog steeds een familie-SUV met een pioniersgeest. Het is de metgezel voor alledaags gebruik en voor avonturen in de wijde omtrek. Er zijn tal van designwijzigingen en technische updates doorgevoerd. Zijn tijdloze design is geëvolueerd, vooral wat betreft de lichtunits en grille. Deze wijzigingen geven de auto een nog sterkere persoonlijkheid. Ook is de CO2-emissie verlaagd.

Binnenin is het model uitgerust met een hoge middenconsole met een opklapbare armsteun. Er is ook keuze uit twee multimediasystemen met een nieuwe 8-inch touchscreen en een automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling. De nieuwe Duster is even veelzijdig als altijd en verkrijgbaar in een 2WD- en een 4WD-versie. De nieuwste versie beschikt over een doorontwikkeld 4×4 Monitor systeem.

Nu tijdelijk 5 jaar garantie op een nieuwe Duster Bi-Fuel

Rijden in de nieuwe Duster Bi-Fuel?

Dat is zorgeloos en schoner rijden op LPG en geld besparen op iedere gereden kilometer.

Om het nog aantrekkelijker te maken kun je de Duster Bi-Fuel nu tijdelijk zelfs rijden met 5 jaar garantie! Alles wat je verwacht van een auto, maar dan voor een Dacia prijs.

Dacia ECO-G (LPG)

Rijden op LPG werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op LPG. En nu gebeurt het: je gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die jij aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als je veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Schakel dus ook over, en laat je verleiden door de gloednieuwe Dacia Duster ECO-G. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want LPG, dat kost je véél minder dan gewone benzine en het rijdt super!

Bespaar op de aanschafprijs en rij extra voordelig op LPG!. Let op, rijden op LPG resulteert in een lagere Co2-uitstoot wat direct ten goede komt van ons klimaat!

AUTO HEURKENS PAKT UIT MET EXTRA VOORDEEL

Het kiezen van een nieuwe auto is nog nooit zo makkelijk geweest. Auto Heurkens pakt uit met extra voordeel op voorraadauto’s die op korte termijn leverbaar zijn! Het tijdelijk voordeel maakt uw keuze nog gemakkelijker! Vraag naar de voorwaarden en ontvang een op maat gemaakte offerte van onze verkoopadviseurs.

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover.

Standaard voorzien van o.a.

  • Getinte ramen achter
  • Bandenspanningscontrole systeem
  • Passagiers airbag uitschakelbaar
  • Bluetooth®²,Radio DAB+, stuurwielbediening, USB- en 3,5 mm Jack aansluiting
  • Licht sensor
  • In hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel
Robuuste SUV met krachtige uitstraling
Nu voor
€ 24.200,-
Gratis offerte
Private Lease
€ 454,- p/mnd
Private Lease
Onze voorraad

Onze voorraad Dacia Duster

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Duster staan?

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. *Vanafprijs is inclusief extra inruilwaarden en extra klantvoordeel. **De vermelde extra inruilwaarde is inclusief BTW en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. ***Het totaalvoordeel bestaat uit € extra inruilkorting en klantvoordeel. Vraag naar de voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn alleen bij Auto Heurkens verkrijgbaar. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Een eventuele belastingverhoging is voor rekening van de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag hierover. Metallic lak tegen meerprijs. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Druk- en zetfouten alsmede veranderingen in prijs vanwege belastingwijzigingen voorbehouden.

HomeDaciaActiesNieuwe Dacia Duster