Dacia HattrickDagen

Iedereen houdt van scoren. Daarom geeft Auto Heurkens een voorzet die niet te missen is. Tijdens de Dacia Hattrickdagen scoor je namelijk 3x voordeel bij de aankoop van een nieuwe Dacia.

Met zeer royaal uitgeruste actiemodellen, een bijzonder aantrekkelijke financiering én altijd een accessoirecheque van € 250,- is elke deal een voltreffer. Deze actie loopt nog tot eind oktober en geldt voor de gehele range, dus of je nu een Duster of een Logan MVC zoekt, wij zorgen ervoor dat je altijd als een winnaar naar huis gaat.

Dribbel naar onze showroom voor een proefrit of bekijk het volledige team op dacia.nl. Intikkertje, toch?

 

 

 

 

 

 

 

MET DE DACIA 50/50 DEAL HOEF JE VOOR EEN NIEUWE DACIA NIETS TE LATEN: Wanneer je kiest voor een nieuwe Dacia betaal je nu de helft en de andere helft mag je verspreid over 4 jaar aflossen tegen slechts 1,9% rente. Je hoeft dus niets te laten.

Profiteer van de unieke aanbiedingen t/m 31 oktober. Scoor door 3x voordeel tijdens de Dacia Hattrickdagen een voltreffer. Deze actie geldt voor de gehele range, dus of je nu een Duster of een Logan MCV zoekt, wij zorgen ervoor dat je altijd als een winnaar naar huis gaat.

Check nu geheel vrijblijvend je inruilwaarde!


©2015 Auto Heurkens
Webdesign: Webton.nl